fredag 27. august 2010

Vannlås vaskemaskin lukt

Vondt lukt fra avlørsrøret til vaskemaskin. Få deg et avløpsrør med vannlås, slik at du slipper lukten ifra kloakken som kommer opp igjennom . Det kan være en vannlås under vaskemaskin avløpstrakten også, denne. Kloakklukt skyldes ofte en utett vannlås. I mange bad oppstår denne lukten fordi man etter å ha renset avløpet ikke har klart å feste pakninger . Nå har det plutselig kommet en ganske sterk kloakklukt fra sluket i dusjen. Hos meg kommer det meste av lukten fra der slangen til vaskemaskinen.


Jeg ville ha sjekket vannlåsen, det er når den tørker ut at lukten kommer. Både fra selve toalettet og området rundt kan det oppstå vond lukt. Sliter med dårlig lukt som kommer fra avløp i gulv og fra vask på badet.

Vasken skal jeg greie å få montert en vannlås på. Går vannrett inn til veggen og så rett ned i gulvet med en forgrener til vaskemaskin. Vond lukt fra oppvaskmaskin - Hus, Hage og Oppussing - VG Nett Debattvgd.


Forbruker › Hus, Hage og OppussingBufretLignendeHar benyttet påkoblingen som er beregnet for oppvaskmaskin og denne sitter før vannlåsen. Det er heller ikke kloakklukt, mere sur lukt og den kommer etter ca. Det kan tørke ut, og da kan lukten komme gjennom vannlåsen. Noen ganger er sluket gjemt under andre ting i rommet, vaskemaskin, dusj, . Vond lukt i kjøkkenet og på badet er ubehagelig, slik løser du.


Plasser en bøtte under vasken og skru opp vannlåsen. Blir du likevel ikke kvitt den vonde lukten, finnes det produkter som skal rense vaskemaskinen. Hvis vannlåsen sitter som den skal og er ren, skal det ikke kunne komme lukt.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...