Denne gangen plukket jeg med meg et stykke entrecôte samt noen. Personlig så har jeg sluttet med entrecote sous vide, den havner alltid . Sous vide er hverken matlaging eller vitenskap, skriver Andreas Viestad.
Nå hadde det vært deilig med litt lunken entrecôte. Denne tabell er laget utfra erfaringer og viten om Sous Vide som jeg har . Sous Vide gjør at det er trygt å lage en medium-rare. Det beste kjøttet en Argentiner får er Entrecote. Jo, fordi fett lager smak, og indrefileten er fettfattig, blir den også smaksløs.
Men varme tallerkener er viktig, og enda viktigere når det er sous vide-mat! Det er mulig ikke biffen var den beste, .
Usikker på hvor lenge du skal tilberede kjøtt sous vide? Entrecote sous vide med grillet søtpotet og brokkoli - himmelsk mørt! Hva skal man med indrefilet når man kan lage entrecote sous vide og få . Okse ytrefilet i bit ca 4kg 57gr i timer.