torsdag 26. august 2010

Sjakkbrett i stein

Et nytt oppgavehefte for mange nesten-begynnere og hobbyspillere i sjakk som vil videre. Her er flere viktige temaer (bilder) å lære seg å gjenkjenne. Dette gjør seg fint også som pyntegjenstand.

Sjakkbrett og brikker håndlaget i stein selges. Nydelig håndskåret sjakkbrett i stein fra Afghanistan. Utrolige detaljer, et sjakkbrett for viderekommende! Vi har nå Sjakkbrett til salgs fra Finn. Eldre sjakkbrett i marmor selges, i nydelig Stein og utføring.


Vi har nå Sjakkbrett med brikker fra Finn. Håndlaget sjakkbrett med brikker i marmor lignende sten (usikker på hvilken type sten).

Opptakten til dette sjakkspillet ligger i hver stein og jordflekk i vårt langstrakte land. Kanskje skal det vere ei mammut-tann eller eit sjakkbrett i stein? Museet hjelper deg med informasjon om kor du kan finne Tulitten, Noregs nasjonalstein, og om . Hortensmannen Stein Bjørnsen imponerte alle under eliteturnering i sjakk sist uke.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...