onsdag 28. juli 2010

Fryse omelett

Jeg har aldri prøvd å fryse omelett, går det? Kan jo bare steke opp en del, fryse i matpakker, ta med på jobb og vips så er den tint og klar til lunsj . Eggemuffins blir på en måte omelett i muffinsformer.

Det blir jo som å fryse omelett, og eg er ikkje sikker på om det blir så bra. Vi er glade i omelett til frokost og lunsj, og denne omelettmuffins er både morsom og populær blant barn også! SIDE2): Listen over mat du kan fryse er lang, men her får du et utvalg.


Omelettmuffins er en annerledes måte å servere omelett på, minst like godt,. Ja, du kan fint fryse ned omelettmuffinsene, slik at du har noen gode på lur når du . Du kan fint fryse eggehviter, -plommer eller hele egg, vi anbefaler å. Leser i flere blogger at dere ikke anbefaler det, men finner ikke hvor det står.

Vurdering: Dette er jo som en omelett, smaker kjempe godt og er veldig sunt! Her kan man fryse ned og ta med seg til niste senere i uken. Ja, overskriften sier vel det meste: kan man fryse omelett? Gubben er i gang med en candida-kur og da går det mye i omelett til.


En brødskive kan smøres med litt margarin, en frossen omelett legges på sammen med feks salt kjøttpølse . Har kjøleskapet fullt av egg som nærmer seg utløpsdato. SMART KNEP: Du kan fint fryse eggehviter, -plommer eller hele egg,.

De kan fryses ned og tas med i matpakken så tiner de frem til lunsj. Lurer også på om det er mulig å fryse dem, evt hvor lenge de er holdbare. En omelett er best hvis den ikke er helt stekt, så for all del, la det . Lag en omelett pÃ¥ mange egg +mais, løk, skinkestrimler.


Om du synes 2gram kyllingkjøtt er for lite til ditt eller din families behov, så kan du fryse det ne og gjøre samme prosedyre neste gang du . JavaScript if it is disabled in your browser. Tips nr 2: Du kan også fryse ned omelettene og ta opp en og en ved en senere anledning. Hell omeletten i ei eldfast form smurt med nøytral olje.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...