onsdag 26. mai 2010

Mini kjøleskap til bil

Minikjøleskap til bil, båt og campingvogn. Døren kan monteres venstre- eller høyrevendt. Kabel for kobling til sigarettenneruttaket.

Imponer kameratene med et minikjøleskap i bilen eller ved sofaen når dere ser Tippekampen! Med et volum på l er det plass til stk. Minikjøleskap - Skapet holder drikkene kalde i bilen eller skillingsbollene varme i båten! Strømforsyning 2V AC eller V DC, noe som gjør at den er like nyttig hjemme som i bilen, båten eller på campingen. Dette kjøleskapet bør ikke bygges inn i vegg eller skap.


Volu liter; Mål: x x cm; Temperaturområde: 5–°C; Justerbar termostat (Kun ved 2V) . Lite kjøleskap som er genialt å med på hytta, i bilen eller som et lite kjøleskap på skrivebordet.

Mobicool kjøleskap (4 cm) - Fargerikt termoelektrisk minikjøleskap med liter kapasitet. Kan drives med vanlig husholdningsstrøm eller volts bilbatteri. Mini kjøleskap til bil, den har blitt pakka opp, men ikke blitt brukt.


Selger et minikjøleskap som kobles i bilen.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...