fredag 7. mai 2010

Kokkekniv japansk stål

Stort utvalg av KOKKEKNIVER fra japanske merker; Masahiro, Kai Shun, Takamura, Tojiro, Kasumi, Kyocera og Zanmai. En kokkekniv fra Masahiro er et veldig godt valg, her får du japansk håndverk på sitt beste. Masahiro har et stål som enkelt lar seg vedlikeholde .

Kokkekniv fra Japan Zanmai Zanmai cm lang kokkekniv MCUSTA. En kvalitetskniv har et sterkt stål (VGeller tilsvarende) Med en høy . Det som skille en japansk kniv fra en vanlig europeisk kniv er at den er hardere i stålet, hvilket gjør det mulig å slipe den fra en brattere vinkel, noe som gjør . OBH Nordicas kokkekniv utropes til best i test, og det er på skarphet den utklasser de andre knivene i. Et bryne er for å lage ny egg, et stål er for å vedlikeholde den. Smedene brukte ofte japansk Tamahagane-stål, som er et meget mykt stål,. En kokkekniv som sannsynligvis er kjøkkenets mest fleksible kniv.


Kjøp en profesjonell japansk cm hamret kokkekniv fra KASUMI i vår nettbutikk. Våre kniver er sylskarpe, har topp kvalitet på stålet, god vektfordeling på skaft og stål og dermed svært. En sylskarp japansk kokkekniv med santoku-design.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...