Hermetisering av kjøttkaker var veldig vanlig før i tiden , men nå er det nesten ingen som gjør det og det synes Ann Stenstøen Engebretsen er . Jeg har alltid skjønt at de burde vært hermetisert,. Er det noe jeg husker så er det mammas hermetiserte glass i matkjelleren med plommer, epler, pærer og kjøttkaker. Eg hugsar at mor hermetiserte kjøttkaker med brun saus og kottelettar. Det var same omstendelege prossessen, med vasking og sterilisering av . Da industrihermetikken kom var det en revolusjon.
Det ga tilgang til mange slags matvarer på nye tidspunkt . Han lurte på om jeg kunne fortelle ham om hvordan man skal legge ned (hermetisere) kjøttkaker på glass. Hermetisering er en metode som brukes for å bevare alle typer matvarer, men i. Av kjøttmat var det nok særlig kjøttkaker som ble hermetisert på denne måten.
Før 1950-tallet var det også vanlig at man brukte hermetisering av kjøttkaker som konserveringsmetode. Hermetisering av kjøttkakerEr det noe jeg husker så er det mammas hermetiserte glass i matkjelleren med plommer, epler, pærer og kjøttkaker.
