fredag 28. mai 2010

Eikeplank til bord

Jeg skal lage spisebor og har lyst til å lage et av ett stykke treverk. Vi kan skjære de til så langt du ønsker bordet. Pris pr bord fra 14og opptil 37kroner etter bredde, tykkelse og lengde på bordet.

Frakt til kjøper i Oslo kan ordnes mot et frakt . Avhenger av størrelse og tykkelse på bordplaten. Bordplaten er satt sammen av brede, flotte eikeplank. Massive plank – saget, tørket og sortert før skipning til vårt lager – har uendelig med bruksområder.


Dette produktet brukes i alt i fra lister og gulv, . Eikeplank fra Keramikk Flis er et ubehandlet levende materiale som må behandles. Siden eik er en hard tresort, vil bevegelsene for det enkelte bor være .

Et unikt spisebord i stålbørstet og wengebeiset Eik. Bordplaten er laget av tykke, brede eksklusive eikeplank. Bordet har en elegant løsning for tilleggsplater.


Bordet kan utvides med opp til tilleggsplater. Ask Plank, Villeik Plank, Eik Plank, Valnøtt splint Plank, og Valnøtt Plank.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...