Når en bruker kokkekniver er det en del som en skal være ekstra obs på. Klikk inn på artikkelen for å lese gode råd om bruk av kokkekniver.
Kokkekniven er Global sin mest solgte kniv verden over. Håndtaket er høyt plassert slik at hånden ikke treffer underlaget ved . Det høye bladet på G-Kokkekniv, Orientalsk, gir plass til å støtte med knokene for en god kontroll over kniven. Globals fokus på ergonomi, design og optimale bruksegenskaper gjør serien populær hos både professjonelle og amatørkokker.
Globalkniver fremstilles av molybden-vanadium rustfritt stål.
Under produksjonsprosessen oppvarmes knivbladet gjentatte ganger til 10°C, for så å bli . Hælen er skarp og praktisk, så du kan få hull og skjærelinje på de råvarene du jobber med og unngå at kniven glir. Spar plass, få oversikt over knivene dine og ha dem for hånden når du skal bruke dem. Globals fokus på ergonomi og optimale bruksegenskaper gjør serien populær hos både professjonelle og amatørkokker. Global anbefaler deg å teste og holde i kniven før du kjøper den, siden både høyden din og lengden på kniven er med på å avgjøre balansen når du bruker . Globals fokus på ergonomi og optimale bruksegenskaper gjør serien populær hos både profesjonelle og amatørkokker.
Globalserien har over deler til alle . Det er ikke nødvendig å ta i så mye fordi kniven gjør jobben. That sai when exploring your options, these knives are a terrific. La Table: I received a Global chef's knife as a present a year or two ago, .