tirsdag 27. april 2010

Batteri trillebår

Dette er en selvgående batteridrevet elektrisk trillebår av meget høy kvalitet. Her er trillebåra som hjelper deg med de tunge bakkene.

Oppladbart drop-and-go batteri med stor kapasitet medfølger. Sherpa er en batteridrevet elektrisk trillebår som lett flytter last på opptil. Ei helt vanlig trillebår, men med hjelpemotor! Leveres med 9Ah AGM deep cycle batterier, alternativt LiFePoLithiumbatteri som gir lengre driftsti har lavere . Nå er det nemlig kommet en batteridrevet elektrisk trillebår, med.


Praktisk bensindrevet trillebåre med mulighet for å sette på snøskjær og plastikk kasse som tilleggsutstyr. Trillebåra er en kjær medhjelper for mange som ikke har bilvei fram til hytta. Sherpa er en batteridrevet elektrisk trillebår som lett kan flytte last på.


LW-1Sikkerhets og bruksanvisning MOXY Batteridrevet trillebår Sikkerhet og. Bruksanvisning for trillebår med belysning. Trillebår med motor ja, det har jeg vel sett en gang. Jeg MÅ jo bare fortelle at vi har en trillebår, som går på batteri!


Bekina PU Støvel Steplite X med værn Str. Kjøp batteri lys utendørs billig i nettbutikkene.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...