mandag 29. mars 2010

Skiholder garasje

Duratrax tilbyr smarte oppbevaringssystemer for alt fra sykkelholdere til stilren garderobeinnredning for bod og garasje. Skiholder av aluminium og pulverlakkert . Få orden på ski og staver i boder og garasje.

Dette norskproduserte skiopphenget er unikt i den forstand at man kan benytte skiholderen både på vegg og i taket . Nå kan man enkelt få orden på ski og staver i boder og garasje, hjemme og på hytta! Da er det en stor fordel at man kan henge skiene og stavene i taket. Mira Racks Skistativ passer perfekt for hytta, alpinsenteret eller hoteller med.


Med hagestativet fra Mira Racks kan du skape ny gulvplass i bod eller garasje. Grimstad Industrier AS - Har du oversikt over hva du har i garasjen din? Her kan du finne oppbevaringsløsninger som hjelper deg å holde orden.

Vinhar en ganske liten garasje hvor vi skal ha ski osv inn. Garasjen har skråtakmi bakkant ig keg lurer på om jeg kunne hengt ski her. Er det noen som har tips til et skistativ for lagring av ski stående på vegg? Min morfar har en vegg i garasjen hvor han har snekret opp x antal . Smart skiholder som gjør det enkelt å spenne langrennsskiene fast på takstativet.


Mer enn 10solgte stativ og bare fornøyde kunder Dette kan brukes som skistativ på vegg i garasje, bod eller gang.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...