onsdag 24. februar 2010

Lite soverom inspirasjon

Finn og lagre ideer om Små Soverom på Pinterest, verdens idékatalog. Bilderesultat for smarte løsninger små soverom. Du får nye ideer og inspirasjon hver uke.


Vi ville se hvor smart vi kunne utnytte et veldig lite soverom i en leid leilighet. Og ha alltid et lite teppe foran sengen, det er så mye vennligere mot føttene. Her har vi samlet et utvalg av noen av de fineste soverommene vi har besøkt.


Meld deg på vårt nyhetsbrev for litt ekstra inspirasjon i hverdagen. Liten leilighet på kvadratmeter med smarte løsninger for å få mest mulig ut av plassen. Og hva gjør man så med en varmtvannstank til overs, stående på et soverom? Her får du garantert inspirasjon - og gode tips. Men hva gjør du om soverommet ditt er litt for lite til å få deg luksusfølelsen du er på jakt etter?


Hvordan kan man få orden og kontroll på alt som . Soverommet er tenåringens eget domene, og det stedet han eller. Dersom rommet har et lite areal, kan speil benyttes for å øke romfølelsen. Slik skal interiøret på soverommet ditt se ut nå.


Og en liten overraskelse kan være en tekstil i en annen farge som bryter, foreslår hun. Her er vakre og inspirerende soverom fra BoligPluss-leserne!

Stine Steviks eksempel og lage oss et deilig lite rede i sengen! Vi vet bloggerne har de beste soverommene, vi kan si det med. Et lite gjensyn med soverommet vårt for å være .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...