tirsdag 29. desember 2009

Smoothie oppskrift

Her finner du gode og sunne oppskrifter og tips om diverse drikker som smoothies og juicer. Jordbærsmoothie, kirsebærsmoothie, tropisk smoothie, frokostsmoothie, bringebærsmoothie, stikkelsbærsmoothie, mangosmoothie og mange flere. Her gir vi deg en enkel grunnoppskrift på smoothie fra Melk. I tillegg gir vi deg fremgangsmåte på video om du skulle trenge det.


Kickstart dagen med en smakfull og sunn smoothie. Enten du foretrekker smoothie med banan eller bær - finn din favoritt-oppskrift her. Frys ned smoothie i ispinneformer, så har du en herlig frisk og sunn ispinne (tips lånt fra). Oppskrift på Smoothie med Cottage Cheese, bringebær og banan.


Oppskrift på smoothie kjølig blåbær, foto: Synøve Dreyer kilde: . Om du prøver deg uten oppskrift, så pass på ikke å bruke for mange ingredienser i en smoothie.

Mange ingredienser kan lett kamuflere de . Smoothie er smakfull, sunn og forfriskende drikk! Sitrus: Appelsiner, sitroner og lime vil heve smaken på en flat smoothie,. Oppskrifter og inspirasjon til enkel, litt sunnere og god hverdagsmat. En smoothie kan erstatte et måltid om du lager den på rett måte. Matkonsulent Toril Guldbrandsen lager en grønn smoothie.


Gulbrandsen, som er utdannet kokk, har laget seks næringsrike og kalorifattige oppskrifter for VGs . Frisk og lett, eller stappfull av energi? Det finnes smoothies for en hver anledning. Hjemmelaget smoothie av frukt og bær er en enkel og sunn vitaminboost.


Muffins: Oppskrift på muffins i varianter. Hvorfor bruke kun en bærsort i smoothien når du kan bruke flere på en gang og på denne måten innta flere viktige næringsstoffer. Smoothie er en tyktflytende og forfriskende drikk som er laget av most, . Grønne smoothies er en utrolig enkel måte å kunne kose seg med mer bladgrønt på.


Avokado, lime, kiwi, eple og spinat både smaker godt og gjør godt for kroppen. Dette er en energidrikk som passer perfekt som start på . Det er kanskje litt feil tidspunk å dele smoothieoppskrift på, sida det er . Visste du at en kiwi faktisk inneholder dobbelt så mye C-vitamin som en appelsin. Vel, i denne smoothie-oppskriften er det både appelsin, .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...