torsdag 31. desember 2009

Pynt til baderommet

Pynt opp ditt baderom med hånkler, badematter og annet baderomsutstyr. Badet er ikke helt ferdig før alle kroker og knagger er på plass! LES OGSÅ De fant plass til et ekstra bad i trappen.

Toalettbørsten i blankt stål er en av flere fine ting til badet som Piero . Med disse enkle tipsene får du et bad med særpreg. Eller vil du kanskje pynte de helt hvite standardflisene du har? Ennå er det sånn der hul ekko-lyd der inne.


Hva bruker dere til å pynte opp på badet? Har du snøbær i hagen (eller snille naboer som kan unnvære en kvist), bruk den som pynt på badet sammen med en såpe – og kanskje en . Dagens tips er gaver til baderommet som koster maks 1kroner.

Med nye tekstiler, produkter til småoppbevaring og litt bare til pynt, blir badet . Pynt opp baderommet med blomster og andre planter. Gi en smak av grønn natur med noen få planter eller lag en hel jungel du kan slappe av . Fra servantskap til veggskap og doble servanter – det finnes en rekke valgmuligheter for å oppbevare det du trenger, uansett størrelse på baderommet. Pynt opp på baderommet med denne dorullholderen i messing fra Bloomingville.


Dorullholderen er i børstet messing finish. Lys på badet sørger for en vakker belysning preget av ro, og er perfekt å tenne når du skal kose deg i badekaret.

Grønne planter passer inn i flere rom i hjemmet ditt. Hva med å plassere plantene på badet og soverommet og ikke bare i stua. I tillegg er det greit å ha ett sted å sette vinglasset hårkuren når man legger seg i karet! La barna få vise sin kreativitet på baderommet og sett ingen grenser for hva som er lov.


Produsenten Spirella har masse spennende . Medisinflasker og en grønn plante i vinduet er enkel pynt og gir badet en landlig følelse. Linhåndklær i gammeldags mønster og et lite hjerte av . Stygge fliser på et ellers velfungerende baderom?

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...