torsdag 31. desember 2009

Fra gram til dl

De fleste vet at dl vann er det samme som 1gram vann. Hvor mange gram veier egentlig en desiliter sukker og hvor mye er egentlig et egg, sånn cirka?

Og hvordan er forholdet mellom Fahrenheit og Celcius? Ved beregning av enheter på oppskrifter blir alle mål regnet om til gram. Og ren logikk: kg er 10gram, dl vannaktig væske er 1gram osv.


Praktisk tabell med mål og vekt på matvarer til baking og annen matlaging. Så kan du lett regne om fra for eksempel gram til desiliter, dersom bakevekta er ødelagt - eller om du fremdeles venter på å få en til jul :-) Noe som mangler?

Ib (pound) = 4kg oz (ounces) = 2gram oz = 1g st (stone) = kg. Quickly convert grams into deciliters (grams to deciliter) using the online calculator for. Skal begynne å bake en kake og lurer på hvordan jeg endrer fra g til dl.


Skal ha 2g sukker, hvor mye er det i dl? Om det er 4g fjær så er det fler dl enn450g bly. I våre oppskrifter oppgir vi gjerne tørre ingredienser i gram og væske i desiliter, men hvor mye veier egentlig en desiliter? Finn et desiliter mål å sjekk, men er nok ikke langt under 100g for 1dl. Desutten kommer det ann på hvilken melk du tenker på, regner med . Få den store oversigt med alt fra hvedemel til smeltet smør, så du kan konvertere målene til din opskrift . Etter at makaronien er kokt veg den 3g.


Om du ikkje vil vege makaronien, men måle han opp i eit desilitermål, blir 1g ca. Hei Er det noen som vet hvor mange gram dl havregryn er ca?

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...