tirsdag 27. oktober 2009

Selecta maskiner

Selecta er Europas ledende på kaffeløsninger. Hver dag bruker millioner kunder oss i europeiske land. I Selecta verdsetter vi en god smaksopplevelse hver . Vi kan også tilby ulike ikke-kontant betaling metoder som SMS og debetkort i våre maskiner. Innenfor Go er Selecta ansvarlig for all service og etterfylling av . Selecta er markedsledende innen vending på kaffe- og vareautomater.


Vi er tilstede i land og betjener over millioner kunder daglig. Selecta tilbyr deg et bredt uvalg av snacks og drikkeautomater fil din bedrift. Med Selecta Leskedrikk maskiner kan du slukke tørsten på et øyeblikk.


Alle våre maskiner er designet for enkel bruk og er spesifikt kalibrert for å gi deg den perfekte mengde vann, og riktig brygging hver gang.

En salgsautomat som kan ha flere gode muligheter både for de som er tørste og de som er sultne på noe å spise. Amalfi Maxi B2C er en moderne kaffemaskin som brygger nykvernet kaffe og vil tilfredsstille mange ulike smaker. Exempel på produkter som Selecta säljer är kaffe, bakverk, godis, snacks och.


Selecta programmerade därefter om alla sina maskiner och numera står det . Velkomen til framtidens smarte vareautomatskjøp! Med Selectas app kan du på en enkel og smidig måte kjøpe snacks, sjokolade, knekkebrød og ulike drikker, .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...