torsdag 24. september 2009

Understell sofabord

Med litt spraymaling og folie gjør du et enkelt sofabord supertrendy. Et svart understell er en kul kontrast til den lyse bordplaten. Har skaffet meg en del gilde treemner, og har gjort .

Kjøp rimelige salongbord med høy kvalitet fra Trademax. Velg mellom flere forskjellige modeller, vi leverer hurtig rett hjem til deg! Country sofabord i resirkulert furu (90x90).


Raffles sofabord i eik med hvitmalt understell i bjørk (160x80). Eksklusivt, stort og lekkert Raffles sofabord produsert i eik. Bordet måler hele 1cm x cm og har en pen fargekombinasjon med sort understell og . Vi har nå 4Understell til bord fra Finn.

Sofabord med understell i sort patinert jern og treplate. Sofabord i valnød designet af Nissen Gehl for Naver Collection. Det er en del af en serie med flotte og enkle sofaborde. Møblene fra Grythyttan har sin opprinnelse fra 30-tallets funksjonalisme. Den populære Klassikerserien har en spesiell plass i mange menneskers hjerter.


Flott sofabord fra Eilersen som du kan få med flere typer bordplate og understell. Vi har bordet utstilt i rund versjon med grønn marmorplate .

Tøft Virginia sofabord med kryssben og medfølgende rotting kurv. Stilrent og moderne New Amsterdam sofabord med understell i børstet rustfri stål og . Jeg ønsker å få laget jern eller stål understell til bordet (toppen) som jeg har. Tenker noe ala Figy sofabord fra home and cottage. Et prisgunstig og moderne sofabord med bordplate i hvittglass og krom metall understell. Passer perfekt til våre moderne hjørnesofa løsninger . Tøft og langstrakt Old Amsterdam sofabord i eik med understell i børstet rustfri stål.


Dette bordet kombinerer tradisjonell og moderne stil! Varen har understell i jern og gråtonet bordplate i resirkulert alm. Mål:Lengde 1cmBredde cmHøyde cm .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...