fredag 25. september 2009

Halvor bakke bestikk

PURE er moderne og tidløst, stramt og maskulint, og samtidig stort nok til å dekke det nye behovet for et større bestikk til dagens tallerkener. Halvor Bakke er en av Norges mest kjente interiørdesignere, godt kjent fra ulike interiørprogrammer på tv. Tidligere har han designet den sofistikerte og urbane . Pure Black Bestikksett Deler, Matt Sort, Halvor Bakke, Magnor.


Velkommen til Halvor Bakkes kolleksjon hos Lama. Putetrekk, fat og brett, telysholdere, rammer, pyntebord og mye mer. Magnor Glassverk, Eidskog Bilde: JUBILEUMSNYHET - PURE - bestikk i sølv eller matt sort designet av Halvor Bakke.


Pure er moderne og tidløst, stramt og maskulint, og samtidig stort nok til å dekke det nye behovet for et større bestikk til dagens tallerkener. Magnor Glassverk er en av få norske produsenter munnblåst glass og glasskunst. Halvor er kjent fra blant annet Homsepatruljen og Dekor og Norges Styggeste Rom på. I serien Eventyrlig oppussing tar interiørekspert Halvor Bakke og hans . I dag elsker Halvor Bakke å pynte med lerkekvister!


De bringer naturen inn og skaper et naturlig og trendy uttrykk.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...