torsdag 27. august 2009

Maritime hjem

Vårt interiør er klassisk og maritimt, inspirert av kysten langs Norge og Sverige. Dekorativ og funksjonell til det maritime hjemmet.

En drøm har gått i oppfyllelse, endelig ordentlig teakgulv på flybrigden. Det blendende hvite kalde plastgulvet er borte og er erstattet med . Inspirert av det svenske kystmiljøet og den amerikanske østkysten, er det ingen som gir deg så mye luksusfølelse som svenske Newport . Interiørbutikk med Maritim stil for båt og hjem, inspirert av kysten langs Norge og Sverige.

Vanntette puter med tau - en genial løsning! Disse putene fra Marine Business oppfyller . Rabattkoder, aktive kampanjer å spare på kjøp. Finn alle Rabattkode maritime hjem eller tilbud som svarer til denne butikken så skriv inn . Disse putene fra Marine Business oppfyller alle våre ønsker om lettvinte puter ombord. Veldig vakkert stor lyslykt fra Florence Design.


Laget i ekstra tykt glass med tau og gravering på toppen. Ikke alle bord er funksjonelle selv om de ved første øyekast kan se stilige ut.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...