fredag 26. juni 2009

Bokser med lokk

Du har alt fra esker, til plastkasser i alle størrelser, samt litt finere bokser som ser bra ut i entren, på badet eller i stuen. IKEA - IKEA 365+, Boks med lokk, Ventil i lokket og rundede hjørner gir effektiv og jevn oppvarming i mikrobølgeovn. Det er enkelt å finne det du leter etter i .

TJENA eske med lokk, lys blå Bredde: cm Dybde: cm Høyde. SMÅRASSEL boks med lokk, hvit Bredde: cm Dybde: cm Høyde:. Perfekte til rester, grønnsaker, frukt, brø salat, pålegg osv.


Kan også brukes til serveringsskåler eller til å ta med seg . Leveres i spreke farger og går i mikrobølgeovn, ovn, fryser og vaskemaskin.

Boksene kan brukes til oppbevaring av så mangt. Materialet er godkjent til oppbevaring av . En liten boks med lokk i den vakreste marmor. Denne fine boksen passer perfekt på badehyllen for å holde orden med stil.


Hermetikkbokser på en liter var mest brukt, men noen bokser på to eller flere liter. Duni tilbyr et omfattende utvalg av bokser, boller og lokk for alle typer varme og kalde matvarer. Emballasje figurer opplevelsen av mat - legger det til .

Mel boks kr: 30- Salt boks kr: 20- Selges samlet kr: 40- SVARER KUN PÅ TLF: 41317374. Kraftige bokser med lokk og god lukkemekanisme. God boks for oppbevaring av alle typer material.


Koblingsbokser i Polykarbonat med tetthetsgrad IP66. Boksene leveres i RAL70farge med gjennomsiktig lokk og har slagfasthet IK08. I denne kategorien finner du leverandører av Standard og Ex - bokser, samt ev.


Pris: 14- Kjøp Boks med lokk, Klar hos Adlibris. Vi tilbyr et bredt sortiment innen papir og kontor på nett.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...