torsdag 26. mars 2009

Vimpler med navn

Vimpler med navn er populært, vi kan lage spesialdesignede varianter eller klassiske varianter med blokkbokstaver. Kommer alltid med en vimpel i hver ende uten bokstav på. Skriv navnet som skal trykkes på, hele navnet må få plass i EN boks.

Lag din egen skreddersydde Navnevimpel fra Festplassen. Med en slik vimpel er det du som bestemmer fargekombinasjon, navnet som skal stå . Vimpler og vimpelsnorer, det er jo helt perfekt både til barnebursdagen og som innredningsdetalj I hverdagen, det – barnerommet formelig lyser opp av det! Kjempe flott vimpelrekke med barnets navn. Hvis ditt barn har bokstaver i navnet og du velger vimpler, vil det . Tradisjon i søm og kompromissløs kvalitet i materialer gir våre flagg og vimpler den høyeste kvalitet.


Lengde og pris på vimpelrekken kommer an på lengde på navn og om du ønsker ekstra vimpler.

NB: Pris per vimpel med bokstav er 3- og . Jeg trykker ofte navn, alfabetet eller andre ting på mine vimpelrekker, men de er like. Logg deg inn eller opprett en konto for å se mer fra Mynte - håndlagde gaver på Facebook. To see more from Mynte - håndlagde gaver on Facebook, or create an account. Vimplene er x cm, og en vimpelrekke består av ca vimpler (avhengig av lengden på navnet, for å få likt antall vimpler på hver side).


Vi har hvite vimpler med rø sort og blå kant eller frynser, på lager i de fleste størrelser. Husk å gå til kasse og legge inn klubb,navn og adresse.

Så i går og i dag tidlig har jeg gjort ferdig vimpelen til Olivia. Får å få perfekte bokstaver skrev jeg inn navnene på dataen forstørret det til den . Kjøp Bilder vimpler og Innredningsdetaljer på nettet. Få ditt barnerom levert på 3-dager fra Lekmer.


Navn: Kontakt oss: Navn: Epost: Telefon: Beskjed: Fyll ut feltene og kryss av for hvilken. Jeg trenger en liten avkobling om dagen, jeg trenger noe å gjøre som er koselig, kjekt og nyttig(?) Det ble vimpler, eller .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...