mandag 30. mars 2009

Smørbrødgrill

Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Sjekk priser på smørbrødgrill best i test. Sammenlign priser i mer enn 1butikker!

Kjøp smørbrødgrill best i test billig i nettbutikkene. Smørbrødgrill i Chilli serien har et herlig design og gjør det enkelt å grille varme smørbrød. Den griller to doble smørbrød om gangen som er ferdig etter noen få . Smørbrødgrillen gir deg akkurat det smørbrødet du vil ha. OBH Nordicas smørbrødgriller gir deg sprø, varme smørbrød på bare noen få minutter!


Tefal Ultra Compact smørbrødgrill - Meget kompakt smørbrødgrill med slippbelegg. Krups Grcic smørbrødgrill FDK4- Krups FDK4er en smørbrødgrill designet av Konstantin Grcic. Test en av våre smørbrødgriller, så får du se hvor enkelt det er.


Enkelte har til og med avtakbare grillelementer som gjør rengjøringen lettere. Denne hendige tasteren har en effekt på 7Watt noe som gjør at den er rask og effektiv. Større smørbrødgrill med grillflater med klebefritt belegg som har plass til opptil fire smørbrød. Ekstra dyp modell for å lage varme smørbrød som beholder sitt gode fyll. Smørbrødgrillen har et mønster på grillplatene . Velg favorittingrediensene, og lag enkelt smakfulle smørbrød.


SMØRBRØDGRILL TRISTAR Elektronikk SMÅELEKTRISK KJØKKEN ELEKTRISK. Grillplater med non-stick-belegg for enkel rengjøring.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...