fredag 27. mars 2009

Gamle figgjo serviser

FIGGJO FAJANSE AS Virksomheten startet i 19som Figgjo Kraftselskap da Harald Lima og Sigurd Figved kjøpte . Serviset fra tyske Meissen fra tidlig på 1760-tallet ble solgt for 15. Nylig ble et kaffeservice fra Figgjo, Marie grønn , solgt for 11.

Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Figgjo, gammelt tysk barne servise fra krigen osv. Se pris deverse deler til gamle serviser.


FIGGJO STAVANGERFLINT PORSGRUND PORSELEN EGERSUND GEFLE ARABIA FINLAND KAHLA Winterling . Jeg har en genuin interesse for serviser fordi det er noe historisk. POPULÆRT: Enkelt, hvitt og stramt er populært, gjerne satt sammen med noe gammelt. Figgjo Anna er en gammel, tradisjonsrik dekor som mange fortsatt .

Vi har mange vakre gamle serviser til salgs. Vi har satt en minstepris under bildene, og er det fler som er interessert er det bare å gi bud. Et skår i ene asjetten Tre søte barneasjetter fra figgjo flint.


Disse er veldig slitt av tidens tann, men også veldig sjarmerende ;-) Akershusplatten fra 1983.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...