tirsdag 9. august 2011

Vaniljeekstrakt pris

Dersom man søker på vaniljeekstrakt, dukker det opp veldig mange oppskrifter, men ingen forhandlere. Tine har usaltet meierismør, men personlig synes jeg det salte gir en bedre smørkrem. Det tar litt toppen av søtheten på rn måte, så det ikke blir .

Den malte vaniljen er heller ikke billig, men prisen varierer utifra hvor god. Det nærmeste du kommer vanilje ekstrakt her i Norge er dessverre . Vaniljeekstrakt utgjør det lille ekstra i gode og søte kake oppskrifter og gir en ekstra god smak til bl. Prisen er ca kr per flaske, men det varer en hel evighet.


Googlet vaniljeessens vaniljeekstrakt da jeg var på butikken i går og kom hit til . Vanilje ekstrakt med informasjon, oppskrifter og næringsinnhold. Oppskrift, Poeng, KCAL, Fett, Protein, Karbo, Pris.

Produsert i Sydafrika med ekte Bourbonvanilje fra Madagaskar. Vaniljeekstrakt er så godt, og kan brukes til så mangt. Du kan erstatte vaniljesukkeret i oppskrifter.


Da får jeg best pris for økologisk vanilje.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...