tirsdag 2. august 2011

Støpe vask i betong

Vi har støpt platen på kjøkkenet og benyttet Weber. Utsparringene til vask og platetopp ble nøyaktig tilpasset og målt opp. Det høres kanskje rart ut å støpe benkeplate og vask av betong, men med fiberbetong er det overkommelig.

Her lager vi en flott utendørs kjøkkenvask. Smarte produkter og løsninger har vært vår lidenskap siden . En kilos sekk med betong koster bare 3kroner, og med det. Den fineste vårkrukken støper du selv – vi viser deg hvordan du gjør det, trinn for trinn. Med en støpt betongbenkeplate får kjøkkenet et spesielt og personlig utseende.


Sjekk festene for vask og komfyrtopp, slik at fordypingsformen ikke blir for liten . Det benyttes både som et dekorativt element og som byggemateriale i boliger og hytter.

Oppå platen skulle jeg ha to vasker, så det var nødvendig med. Megaflis for å impregnere betongen etter støping (endrer ikke fargen). Man lager en ramme som betongen skal støpes i av kryssfinèr og lekter. Eg lurar på ca kor mykje det kosta deko å lage .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...