torsdag 4. august 2011

Industri vaskemaskin priser

I original forpakning, med kvittering fra Barnas Hus. Nyvasket i industri-vaskemaskin med parfymefritt vaskemiddel. Fantastisk helt ny store 11kg`s solide slitesterk proff.

Ken FX 1et av de mest solgte merker, med ekstra lang levetid og til faste priser. Som ny, svært lite brukt industri vaskemaskin på sokkel. Industrivaskemaskiner er til vask ud over den sædvanlige husholdning. Quattro industrikonstruksjon på fire solide støtdempere; Drum og fartøy i høy kvalitet.


Asko WMC 64V MOPPE er en slitesterk og pålitelig moppevaskemaskin med kg kapasitet. Prisen på internett kan avvike fra prisen i våre butikker. Sammenlign en lang rekke industri vaskemaskiner tilbud og produkter innen Vaskemaskiner fra våre butikker, og les .

Er du på udkig efter en brugt industrivaskemaskine eller tørretumbler? Konstruktionen bruges i dag på Primus (Nortec) vaskemaskiner. Noen her som har peiling på hva en ganske stor industri vaskemaskin ligger sånn ca på i pris?


Vi har nå Industri vaskemaskin fra Finn.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...