fredag 19. august 2011

Hvilken farge på huset

Med Jotun FargeVelger kan du enkelt se hvordan huset ditt blir med nye farger. Mange som skal male huset, har noen tanker om hva slags farge de kan tenke seg. Det man ofte ikke tenker over, er at det kan være smart å .

Hvilken farge vi velger å male huset i, er i endring. I følge malingsprodusentene velger vi nå dypere og . Hvis du skal male huset i sommer er det nå du bør planlegge hvilken farge du skal velge. Vi skal male huset og har funnet en fin gråfarge.


Vinduene skal være hvite, men spørsmålet er hvor mye av listverket . Det er også viktig å tenke i gjennom hvilken farge vinduer, vinduskarmer, dører og eventuell grunnmur på huset bør ha. Både Jotun og Nordsjø har hatt nettbaserte fargeplanleggere som gir deg mulighet til å se hvilke farger som kan passe både utenpå og inne i . Det første spørsmålet du bør stille deg, er hvilken farge du ønsker å male huset i. Les så gjennom punktene under med denne fargen eller . Når vi fargesetter huset utvendig er det viktig at fargevalget føles riktig. Er du usikker på hvilken farge du vil ha, kan du være trygg på at fargekartene ikke . Hvordan er fargene på husene i nabolaget.


En generell regel er at lysere farger passer . Trygge farger som hvitt eller lyse gråtoner er fortsatt mest populært når huset skal males utvendig.

Likevel kan fargedesigner Nina Klæboe Mørkve fortelle at. For år siden kledde jeg om hele huset og malte det rødt med oljedekkbeis. Nå har jeg ombestemt meg og vil heller ha hvitt hus, i og med . Det er veldig sjelden regler for hvilken farge du kan male boligen din i. Unntaket kan være hvis huset ditt er i et gammelt, vernet bystrøk.


FARGEVALG: Det er svært få begrensninger for hvilken farge du kan male huset ditt i, og dermed også få muligheter for en nabo å vinne frem . Fargene på huset er med på å påvirke førsteinntrykket av din bolig. Inngangsdøren kan du male i hvilken farge du måtte ønske. Det første du bør bestemme deg for, er hvilken farge huset skal få. Det enkleste er selvsagt å male huset i den fargen det allerede har.


Vi har hatt samme fargen i mange år (alle faktisk) som er Burmateak. Jeg gidder ikke å sjekke hvilke farger du har nevnt her, da det er tull uten å se hus og . Vi har tenkt å male huset etterhvert, muligens i år, selv om det strengt tatt kan. Hvilken farge har dere valgt på huset eller evt.


Henny Arling sitt hus i Steinkjellergaten i Bergen sentrum må males om.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...