mandag 8. august 2011

Arkivskap gis bort

Arkivskap med målene: B=172cm H=140cm D=45cm Gis bort da kontoret jeg jobber ved skal flytte.

Vi har et stort arkivskap ståene på kontoret som vi vil bli kvitt. Dobbelt arkivskap ca 1cm høyt gis bort grunnet omlegging av arkivet. Har en aktiv dag så det er bra jeg har alenedag imorgen:-) Brukte formiddagen til å rydde, støvsuge og vaske hele kjelleren. Det finnes alltid noen skatter som gis bort gratis, og de fleste Finn-junkies har full kontroll til enhver tid.


Enkelt, hvitt garderobeskap gis bort mot henting. Konferansens navn, Brukte arkivskap, stål- og trehyller gis bort. Jeg holder på å flytte ut fra et kontor og har et vanlig kontorskrivebor tre lave blå stålskap (cm høye) og en . Ett hvitt (ubrukt, men støvete) og ett i bjørk med speil. Auksjoner Kjøp Salg Gis Bort i Rogaland og Omegn.


Eller dere ryder fra kjeller,til loft, hyller, skap, å vegger. Skap gis bort; Julens botanikk (utstilling); UiB alumnus. Mikrobiologene har omorganisert lab'ene og har to gamle skap som de.


Send videre annonse: Spisebor skjenk og skap gis bort.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...